Lucrezi la startup-ul tau de 12 luni?

Am dat startul înscrierilor pentru programul care lipsește din ecosistemul de startup românesc.

  • În ultimile 12 luni ai construit bazele unui startup pregătit să meargă la „next level”?
  • Ai un MVP (pre)validat și o echipă dedicată?
  • Simți că ești pregătit și ai nevoie de accelerare și/sau investiție?

Startup Spinner Makeathon este cel mai mare program din România care aduce startupurile fata in fata cu acceleratoare si investitori, care aduce mentori fondatori de succes să lucreze cu startup-uri gata formate, să le răspundă la întrebări și să-i ajute în viitorii pași pe care trebuie să-i urmeze.

În perioada 23-25 noiembrie15 startup-uri din mediul antreprenorial românesc vor intra, timp de 72 de ore, într-un program intensiv dedicat viitorului pe care startup-urile lor îl pot avea. Fiecare echipă va fi ghidată de mentori dedicati, experimentați în dezvoltare startup-uri si va fi evaluată de investitori și reprezentanți ai programelor de accelerare pe cele mai importante criterii care definesc un startup:

✔Lucrul în echipă: valori, motivație, energie, roluri;

✔Modelul de business, cu plan de acțiune concret si obiective setate;

✔Capacitatea de execuție si deschiderea in a primi sfaturi;

Programul, powered by Rubik Hub, se desfășoară în parteneriat cu TBNR, accelerator de startup-uri cu componentă de inovare și tech. Dacă echipa și modelul tău de business pot convinge, TBNR precum si acceleratoarele si investitorii invitati vor putea investi în viitorul vostru ca startup!  Mai mult decât atât, vor fi pregătite și alte premii inkind sau servicii.

Orice echipă al cărei startup este construit în ultimele 12 luni, este încurajată să se înscrie, uramnd ca echipele Rubik Hub si TBNR sa anunte echipele selectate.  Iată pașii pe care trebuie să-i parcurgi:

Profilurile mentorilor, ale investitorilor și ale juraților, mai multe detalii și informații despre program sunt publicate pe www.startupspinner.com.

Cele 3 zile, 23-25 noiembrie, se vor desfășura în spațiul de co-working Rubik Hub – www.rubikhub.ro – din Piatra Neamț. Te așteptăm să cunoști comunitatea noastră, să te conectezi cu oameni noi și să te bucuri de aerul curat de munte. Rubik Hub reunește și dezvoltă comunități care au un interes comun, dezvoltarea ecosistemului antreprenorial românesc. Este mai mult decât un spațiu fizic, este o comunitate a comunităților formată din fondatori de startup-uri, antreprenori cu experiență, mentori, investitori, pasionați de inovare și impact pozitiv.

Mai multe despre proiectele și programele powered by Rubik Hub, dar și despre Startup Spinner Makeathon – https://www.facebook.com/startupspinner/ sau găsești și pe pagina noastră de facebook – https://www.facebook.com/rubikhub.

Dacă ai întrebări, nelămuriri și vrei să fii îndrumat, nu ezita să ne contactezi!

Contact: [email protected] sau Facebook.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.