Rubik Hub Projects and Programs that help the Community of Startup Founders

wannabe | early-stage | scale-up entrepreneur

Square1 Bootcamp este un program intens de 3 zile creat de Rubik Hub care îți dă exact instrumentele și cunoștințele de bază în antreprenoriat dacă vrei sa faci un startup sau un proiect. Îți punem la dispoziție o întreagă serie de ateliere, ore de mentorat, de training, de profesioniști și informații.

Square1 Bootcamp e pentru tine dacă ești student | freelancer | angajat | fondator de startup

E pentru tine daca vrei să fii intraprenor sau antreprenor!

*potrivit și pentru echipa ta din companie.

RubikEDU

RubikEDU este programul educațional antreprenorial dedicat studenților. Experți și fondatori de Startup-uri îți spun cum știi că ideea e potrivită pentru tine, care sunt primii pași, cum să îți formezi echipa și să îți validezi produsul/serviciul.

Venim la tine în universitate pentru că știm că fondatorii de startup-uri de mâine sunt studenții de azi. Vrem startup-uri cu impact pozitiv în comunitate!

Experiențe reale date mai departe către studenți. 

Ai nevoie de feedback pentru ideea ta? Sau de o altă perspectivă pentru o provocare pe care o ai la startup-ul tău? Ai un blocaj și nu știi cum să-l depășești? Să știi că nu ești singur și comunitatea te poate ajuta!

Office Hours by Rubik este contextul unde comunitatea de mentori te poate îndruma și ajuta pe parcursul călătoriei tale antreprenoriale.

Intri în programul Office Hours by Rubik și îți rezervi un o sesiune cu un mentor pentru feedback, validare, un blocaj, o altă perspectivă sau orice altceva poate fi de ajutor pentru tine pentru a duce ideea ta sau proiectul tău la următorul nivel.
Tu sau echipa voastră vă veți expune provocările, întrebările și nevoile, iar mentorii vor fi cei care vă vor ajuta să le rezovați!

Ai un startup? Cunoști un startup? Înscrie-l și fă-l vizibil.
Misiunea Rubik Startup Fair și Startup Alley este de a construi și conecta comunitatea de startup cu proiecte de suport, cu mentori, cu investitori, cu clienți, cu angajați, cu instituții publice și companii private, cu ONG-uri și cu public larg. Accesul la resurse se face mai ușor, iar dezvoltarea startup-ului tău poate prinde viteză.

Growth: Learning & training opportunities for wannabe entrepreneurs

Passed

26
May
startup fair
Rubik Startup Fair – primul startup fair din România
00:00 - 00:00
Piatra Neamt, Rubik Hub

Rubik Startup Fair – primul startup fair din România Ai un startup? Cunoști un startup? Înscrie-l aici și vino la Startup Fair, primul...

21
June
rec 1 – spiridon
REC #1: Mic tratat de supraviețuire al companiilor
17:00 - 18:00

Vom da #START (ul) la o serie de evenimente și programe dedicate dezvoltării comunității locale de #antreprenori și tineri pasionați, care au un scop comun în a educa,...