Înscrieri deschise în incubatorul RubikEDU 2023, ediția de primăvară

Înscrieri deschise în incubatorul RubikEDU 2023, ediția de primăvară

February 28, 2023

Am deschis înscrierile în programul de incubare RubikEDU. Dacă ai o idee în care crezi cu adevărat și vrei să înveți care sunt pașii pentru a o pune în practică și a o transforma într-un startup, înscrie-te până pe 20 martie.

Începând cu 27 martie, timp de 10 săptămâni, te vom sprijini în primii tăi pași către un startup de succes. Cum? Printr-o serie de 12 workshopuri online, sesiuni de feedback individuale și de grup, alături de mentori din comunitate și de echipa noastră. La finalul programului, în cadrul unui Demo Day, vei avea ocazia să-ți prezinți ideea printr-un pitch.

Toate sesiunile vor fi susținute de mentori din comunitatea noatră – fondatori de startup sau experți în diferite domenii, care vor acoperi teme legate de rolurile pe care un fondator sau o echipă de fondatori le au încă din prima zi. 

„În primul rând, în RubikEDU punem în aplicare principiul că este nevoie de o comunitate pentru a crește un startup. Sărbătorim fiecare pas mic pe care îl fac participanții la fel cum sărbătorim și momentul în care realizează că presupunerile cu care au început nu sunt confirmate. Punem energia unei întregi comunități pentru a ajuta formarea de noi startupuri”, spune Ionuț Amariei, coordonatorul programului.

În primăvara aceasta, programul ajunge la cea de-a șaptea ediție. Încă din 2018, RubikEDU a susținut peste 140 de participanți în călătoria lor antreprenorială, dar și peste 1500 de studenți. 

De ce să te înscrii

Odată acceptat în program, devii parte din comunitatea Rubik Hub, ceea ce îți dă acces la:

  • Mentori gata să te sprijine
  • Feedback personalizat în funcție de stadiul tău de dezvoltare
  • Spațiul de co-working Rubik Hub din Piatra Neamț
  • Instrumente utile în creșterea unui startup – beneficii și reduceri în valoare de peste $150,000 de la parteneri ca Notion, AWS, Miro
  • Sprijin continuu din partea echipei noastre

Iată ce povestește Valentin Stanciu despre experiența lui în ediția de anul trecut:

Incubatorul RubikEDU a avut un impact foarte important în înțelegerea funcționării unui startup, ne-a ajutat să ne orientăm și să invățăm multe lucruri din domenii variate, necesare și chiar vitale în creșterea unui startup.

Alte oportunități de creștere

>> Ai deja un startup early-stage? Dacă vrei să începi călătoria de accelerare, te mai poți înscrie în Rubik Garage doar până pe 5 martie.

>> Ți-ai dori să construiești o afacere de impact aliniată cu valorile tale? Hai în programul de autodescoperire Rubikigai.