fbpx
rubikigai logo

Am lansat un nou program – Rubikigai 🚀

Rubikigai: 3 săptămâni, 3 întâlniri, 3 ore

Pentru echipa Rubik Hub, lumea ideală este cea în care fiecare persoană poate să-și atingă potențialul maxim și să aducă un impact pozitiv în jurul său. Pentru ca oamenii să poată face acest lucru, primul pas este să descopere cine sunt cu adevărat.

Astfel, un alt pas mic, dar sigur în îndeplinirea misiunii noastre este noul program Rubikigai.

Unlock the real you!

Rubikigai este un program de trei săptămâni, de descoperire și deblocare a adevăratului tău potențial. În fiecare săptămână ne vom întâlni de trei ori, iar o întâlnire va dura 3 ore (vom stabili împreună zilele și orele).

Fiecare săptămână este centrată în jurul unei teme, cu obiective specifice:

 

Săptămâna 1: Find your passion

Pentru început, hai să facem cunoștință; atât cu ceilalți oameni din grup, cât mai ales cu noi înșine. Care este pasiunea ta și cum o faci să fie valoroasă pentru comunitate? Care este misiunea ta personală? Forța care te motivează să mergi mai departe? Ceea ce te face să deschizi ochii și să cobori din pat în fiecare dimineață?

În această săptămână, vom lucra mult cu metoda IKIGAI, un concept japonez care se referă la echilibru și la ceea ce ne aduce bucurie în viață. Odată găsit Ikigai-ul, vei căpăta mai multă claritate asupra propriei vieți, dar și a deciziilor și acțiunilor de zi cu zi.

Vom face mai ales exerciții pe perechi și ne vom sprijini reciproc să ne apropiem cât mai mult de Ikigai-ul nostru autentic.

Avem la bază cărți precum:

 

Săptămâna 2: Find your path

În cea de-a doua săptămână, vom continua să mergem pe drumul dinspre minte către inimă și să explorăm ceea ce găsim acolo. De cele mai multe ori, deși ne cunoaștem pasiunea adevărată și știm cum o putem pune în folosul omenirii (sau măcar în folosul personal), nu facem acest lucru.

De ce? Pentru că ceva din interiorul nostru ne împiedică. 

În această săptămână vom vorbi mult despre bariere și despre sabotorii interiori. Despre lucrurile pe care ni le spunem atunci când ne punem singuri bețe în roate, despre locul din care provin aceste „voci” sub formă de gânduri și despre cum să ne împăcăm cu ele.

Mai apoi, după ce am nivelat calea, vom descoperi și care este cea mai bună direcție pentru a ne manifesta pasiunea: antreprenor, intraprenor, freelancer? Oare care este cea mai bună cale pentru tine?

Vom face multe exerciții de introspecție și de împărtășire a momentelor AHA (vor fi!) și astfel vom crea o comunitate de învățare, un spațiu sigur în care să ne descoperim.

Vom avea la bază cărți precum:

 

Săptămâna 3: Think big, start small, act now

Este sloganul în care noi, cei din echipa Rubik Hub, ne regăsim foarte mult, așa că vrem să-l dăm mai departe și către voi.

În această săptămână, în baza tuturor lucrurilor ce au ieșit la suprafață în săptămânile anterioare, vei învăța cum să faci pași mici spre sinele tău autentic și spre îndeplinirea misiunii personale.

Vom face exerciții pe perechi, dar și de reflecție individuală, în urma cărora vei ajunge la câteva strategii personalizate pentru a-ți continua drumul.

Iar apoi, pentru că ne apropiem de final, vom avea un invitat special, pentru un boost de energie și de încredere în forțele proprii.

Vom avea la bază cărți precum:

 

Cine te însoțește în călătorie

Întâlnirile săptămânale vor fi coordonate de colega noastră, Ines Dumitriu, mare pasionată de explorarea lumii lăuntrice și încrezătoare că interiorul ne modelează exteriorul. Acum mai bine de șapte ani, Ines a pornit în propria ei călătorie, iar pe acest drum a întâlnit oameni și resurse care au ajutat-o să-și deblocheze adevăratul potențial. 

În echipa noastră, Ines este Community Builder și, cu tot ceea ce a acumulat până în prezent, îi ajută în procesul de autodescoperire pe cei care își doresc să pornească pe calea antreprenoriatului.

 

Rubikigai începe pe 16 noiembrie. Hai și tu!