RubikEDU

RubikEDU la tine în Universitate!

Tu ce vrei să faci în viață?

Sigur aceasta este una din întrebările pe care ți le adresezi frecvent și nu întotdeauna găsești același răspuns. Sau poate că nici nu ai vreunul [încă]. RubikEDU îți oferă o oportunitate de a descoperi tu însuți o cale, un sens în care să te dezvolți. Îți vom spune povestea antreprenoriatului într-o formă în care [probabil] nu ai mai auzit-o. În povestea asta tu poți deveni eroul principal.
Rubik Hub – powered by Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, lansează în primăvara anului 2018 #RubikEDU, cel mai nou program de educație antreprenorială din România destinat studenților. Venim la tine în universitate pentru că știm că fondatorii de startup-uri de mâine sunt studenții de azi și vrem să creștem șansele Regiunii Nord-Est de a găzdui și lansa afaceri de succes. #StartupCommunity
——————————————————————————————–
Primul modul #RubikEDU este un program pilot de inițiere în antreprenoriat și cuprinde 3 ateliere în care antreprenori cu experiență practică vor fi cu tine cu următoarele teme:
A1. Cum se naște o idee trăsnet de business?
A2. Cine sunt oamenii din spatele unui startup?
A3. Cum construiesc un produs care să fie iubit de clienți?
Verifică datele de mai sus în funcție de universitatea unde înveți și dacă poți participa la toate atelierele înscrie-te accesând butonul ”ÎNREGISTRARE”
——————————————————————————————
Înscrierea ta în programul #RubikEDU presupune participarea la toate cele trei ateliere, pentru că modulul e alcătuit ca un puzzle pentru care ai nevoie de toate piesele. Be part of the community!

>>>>>>>>>>> ÎNSCRIE-TE la modul aici <<<<<<<<<<<

Parteneri:

*Locuri limitate - rezervă-ți locul cât mai repede!
**Fără taxă de participare
***Sala de desfășurare a atelierelor este evidențiată în formularul de înregistrare.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.