RubikHub

Newsletter no. 14

RubikHub

Salut!

Am ales să tratăm situația actuală cu responsabilitate și calm. Experimentăm lucrul de acasă, abuzăm de instrumentele de comunicarea online, explorăm livratul la domiciliu într-un oraș mic, dar rămânem pozitivi!​ Considerăm că este momentul să facem un exercițiu de iterare și adaptare, pentru că viitorul continuă! 🙂

Lectură plăcută! 🙂

Startup City & Innovation Camp Cluj Napoca

Săptămâna trecută am avut ocazia să participăm (câțiva dintre noi) la un eveniment fain la Cluj, organizat de cei de la Transilvania IT Cluster și Cluj Startups și dedicat actorilor relevanți din ecosistemul de startup. Află cum a fost din acest articol!

luciana-lixandru

Luciana Lixandru se mută la Seqouia Capital

Sursa: start-up.ro
Luciana Lixandru, VC la Accel Partners se mută la Seqouia Capital, în divizia lor de investiții din Londra.Reprezentanții Sequoia menționează că Luciana Lixandru a fost printre primii care a identificat valoarea zonei de RPA și a investit în UiPath în Series A. 

startarium

UN SURVEY DESPRE ANTREPRENORI, PENTRU ANTREPRENORI

Startarium, Cluj Startups și Activize Tech, alături de alte 50 de comunități prietene – și-au unit forțele pentru a identifica nevoile din ecosistemul antreprenorial românesc și a găsi motivația în crearea oportunităților care contează.

RubikGarage logo

Cunoaște mentorii care ni se alătură la Rubik Garage!

Mai sunt câteva zile până la finalizarea înscrierilor pentru Rubik Garage, Batch 2, însă am considerat că este momentul oportun de a pune în lumina reflectoarelor pe cei care au acceptat provocarea și care ne vor fi alături în următoarele 6 luni! 

Cum pui bazele unei companii tech?!

Am găsit un articol interesant care te trece prin etapele principale ale dezvoltării unui startup tech, bazându-se pe conceptul Lean Startup. Sper să-ți fie de folos!

Tech vs Coronavirus

E greu să nu aduci în discuție așa un topic! Însă rămân în zona pozitivă și scot la iveală câteva instrumente faine pe care le putem folosi în perioada ce urmează!