RubikHub

Newsletter no. 11

RubikHub

Salut!

E septembrie și comunitatea de startup parcă trepidează din toate încheieturile! Nimeni nu-și mai scaldă picioarele în baltă, toți sunt cu gândul la hackatoanedemo nightspitch daysCodecamps sau unconferințe!  :))
Echipa Rubik Hub e la foc aprins deja, cu evenimente pe care le organizăm în perioada imediată, dar și cu cele la care urmează să participăm!

Enjoy the reading & keep up the good work!

Paul Kallmes

Business Angel Workshop

Paul Kallmes, General Manager The Vault SF – un experimentat antreprenor și investitor din Sillicon Valley – se alătură comunității Rubik Hub și ne dedică un workshop cu tema Becoming an Angel Investor in Romania, ce va avea loc în data de 16 octombrie, la București.

RubikGarage

Behind the scene: Rubik Garage

Au trecut deja 2 luni de la începerea primului nostru program de pre-accelerare, Rubik Garage și considerăm că este momentul să vi-i prezentăm și pe cei care au un aport considerabil în buna desfășurare a activităților propuse: (parte din) mentorii comunității Rubik Hub, direct implicați în procesul de mentorat din acest program!

How to find the right co-founder for your startup?

StepFWD este un program de pre-accelerare dedicat startup-urilor early stage. În data de 24 octombrie 2019 Vlad Gliga, CEO Rubik Hub, va susține în calitate de mentor StepFWD workshop-ul Business Models. Pentru cei ce nu sunt înscriși în program însă, recomandăm unul dintre articolele faine de pe blogul StepFWD!

HowToWeb

Sean Ellis la How to Web 2019!

Credit: start-up.ro
Organizatorii conferinței How to Web 2019 îl aduc în România pe Sean Ellis, unul dintre oamenii care au avut un rol transformator în cultura startupurilor și ideilor inovatoare.

Create, network & grow: Wolves Summit

În perioada 22-24 octombrie 2019 va avea loc la VArșovia cea de-a 10-a ediție a conferinței Wolves Summit, unul dintre cele mai eficiente și relevante evenimente multinaționale de networking din Europa, în care startup-uri, investitori, companii și corporații influențează inovarea la nivel global! Startup-urile pot participa gratuit!

How Early-Stage VCs Decide Where to Invest

At the early stage of venture investing, raw data is very hard to come by. Obviously! At that point, the company usually hasn’t gone to market yet in any real way. So at the time when many VCs are evaluating a startup for possible investment, qualitative evaluations dwarf quantitative ones.