Cum evaluezi o idee de startup? – Iași Startup Community Meet-up #3

Cum evaluezi o idee de startup? – Iași Startup Community Meet-up #3

February 28, 2024

Șansele de succes ale unui startup cresc exponențial atunci când se face o evaluare inițială realizată după criteriile principale avute în vedere (și) de investitori. La Startup Community Meet-up #3 poți afla Cum evaluezi o idee de startup de la un investitor cu experiență.

Evenimentul va avea loc pe 11 martie, la Fab Lab 3 (Strada Morilor, nr. 56, Iași), de la ora 18.00.

Mircea Vădan va împărtăși cu viitorii fondatori de business-uri din zona de tehnologie care sunt instrumentele de evaluare, cum să identifici și să testezi presupunerile, cum să validezi soluțiile în funcție de potențiali clienți, care sunt modalitățile de monetizare care atrag investitorii și dacă modelul de business este unul scalabil.

Despre Mircea Vădan:

Mircea are o experiență de peste 10 ani în ecosistemul de startup din România și din Europa de Est. A preluat, de-a lungul timpului, roluri de fondator/ co-fondator, participant sau mentor în programe de accelerare, angel investor sau participant în VC-uri. Este co-fondator al Transylvania Angels Network (T.A.N.), cu focus pe susținerea rețelei de investitori, gestionarea de pipeline-ului de startupuri și parteneriate. În cadrul T.A.N. a investit deja în 16 startupuri precum Telios, AiVA, ThinkOut, Cyscale, Nifty Learning, MyBenefits, Metabeta, iFactor, Liverecover, Licensware, SpiritMap, Origini.

Mai mult, Mircea este Managing Partner la Activize, co-fondator al FreshBlood, consultat al Băncii Mondiale, membru al boardului în programul de accelerare Spherik, etc.