Rubik Hub, prezent la Incubatorul de Start-Up din Valea Jiului

Rubik Hub, prezent la Incubatorul de Start-Up din Valea Jiului

February 21, 2024

Credem că schimbarea și puterea stau în comunitățile locale, unde oamenii cu inițiativă sunt gata să se implice pentru a aduce un impact pozitiv. Așa că am spus da fără să stăm pe gânduri la invitația celor din ADTI Valea Jiului, care au organizat Incubatorul de Start-Up.

Timp de 3 zile, am descoperit 60 de idei de startupuri și afacerile locale, idei cu un adevărat potențial de a schimba în bine comunitatea locală. Alături de mentori dragi nouă –  Mircea Serendiuc, Elisabeta Căpățînă, Răzvan Căpățînă, Smaranda Băluț, Raul Cojocaru, Cristina Galescu, Moving Mountains – colegele noastre, Ioana și Raluca au povestit despre cum stabilim obiective, care sunt etapele de dezvoltare ale unei afaceri, cum analizăm concurența.

Zece idei au fost selectate pentru a pitchui în cadrul Conferinței Diversificare Economică în contextul Tranziției Juste, în fața unui juriu format din Lucian Rus, secretarul de stat din Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Răzvan Popescu, subsecretarul de stat al Ministerului Investițiilor și Fondurilor Europene, și Ștefan Militaru, administratorul companiei Construct din Lupeni.

Printre premiile puse la bătalie s-au numărat un premiu în valoare de 1000 euro, o sesiune de coaching internațional cu Radu Mîndru, coach profesionist, membru al International Coaching Federation (ICF) și acreditat de ICF la nivel PCC (Professional Certified Coach) și ACTC (Advanced Certification in Team Coaching) + un pachet complet personalizat Rubik Hub, o sesiune de mentorat cu Robert Cotuna, Investment Manager la Rubik Hub și Expert Tehnic – Strategia Ecosistemului Startup-urilor Românești + un pachet complet personalizat Rubik Hub.

În urma jurizării au fost selectați 4 câștigători, dar vrem să felicităm toți participanții pentru implicarea de care au dat dovadă și curajul de a fi ei schimbarea pe care și-o doresc.

Pe această cale le mulțumim pentru invitație lui Alexandru Kelemen, Andreea Baltaretu, Elena Parvan & Asociației Kandila. Ne-a făcut plăcere să putem contribui la impactul adus în comunitatea voastră și sperăm să avem ocazia de a o vedea crescând tot mai mult.