Te invităm la Community & Demo Day Iași

Te invităm la Community & Demo Day Iași

December 5, 2023

Pe 7 decembrie, invităm comunitatea de startup la evenimentul care marchează finalul celei de-a 8-a ediții a programului de pre-accelerare, RubikEDU. Community & Demo Day va avea loc la Muzeul Național al Literaturii Române Iași, de la ora 15. Locurile sunt limitate, așa că îți recomandăm să te înscrii în avans aici.

Evenimentul va începe cu o discuție de tip panel, în care invitații cu experiență în construirea comunităților vor povesti despre rolul acestora în lumea de startup: Cristian Grăunte (People of Tech), Andrei Dănilă (Made in Iasi/CODE932), Dan Zaharia (Fab Lab Iași), Iuliana Anton (Wantsome), Vlad Gliga (Rubik Hub) și Oana Filip în calitate de moderator.

Apoi, 11 echipe din cele 15 selectate în program își vor prezenta pentru prima dată ideea în fața publicului:

 • WeReload – Aplicația care facilitează tranzacțiile digitale internaționale, în special reîncărcarea creditului pentru telefonie
 • Tremor sense – Detectează semnele timpurii asociate bolii Parkinson prin analiza mișcărilor mâinilor cu ajutorul senzorilor
 • Fabricat în RO – Cea mai mare comunitate de producători locali din Romania
 • 10 min break – O aplicație de management al stresului pentru prevenirea burnout-ului
 • AvocatDirect – Platformă de management programări, contracte și facturi pentru avocați, care ajută și clienții să redacteze singuri documente aprobate
 • Breeder – Aplicația care facilitează procesul de montă și împerechere a animalelor
 • EZYMEM – Platformă pentru managementul documentelor dispozitivelor medicale în unitățile sanitare
 • LinguaPath – Soluție de automatizare are folosește limbajul natural
 • Lucian Apetre – O aplicație care facilitează monitorizarea, raportarea și analiza datelor în industriile care produc și procesează materii prime
 • Lorena Marciuc – Soluția de realitate virtuală prin care interacționezi cu un obiect de artă înainte de a-l cumpăra
 • Cristian Alexa – Soluție de kinetoterapie la domiciliu

Prezentările vor fi evaluate de juriul format din Ruxandra Pui (Digitail), Ovidiu Cojocariu (ClientZen) și Robert Cotună (Rubik Hub).

RubikEDU este programul care îi ajută pe cei cu o idee de startup să-și clarifice pașii pentru a ajunge la un startup de succes și să aibă o bază solidă de cunoștințe. Este un program vital pentru cei care pornesc în antreprenoriat și vor să salveze timp, care include sesiuni construite în jurul temelor principale pentru cei aflați la început de drum și care sesiuni individuale de feedback. Iată ce spune Lucian, unul dintre participanții din această ediție:

„M-a ajutat mult să înțeleg și alte perspective față de cum priveam eu lucrurile până acum. Îmi place că se pune accent pe comunitate, îmi place că oamenii care vorbesc sunt profesioniști în domeniile lor.”

Până acum, de-a lungul a celor 8 ediții, am sprijinit peste 180 de participanți, având susținerea directă a peste 80 de mentori. În cadrul evenimentului de pe 7 decembrie, vei avea ocazia de a fi printre primii care descoperă ideile de startup din această ediție, de a te conecta cu fondatori și mentori din comunitatea ieșeană și de a descoperi noi oportunități de colaborare.