Rubik Hub

Rubik Hub, inclus într-un reportaj „România, te iubesc!”

Rubik Hub

Rubik Hub, inclus într-un reportaj „România, te iubesc!”

May 30, 2024

Una dintre cele mai frumoase invitații pe care le-am primit recent a venit din partea Cameliei Donțu și a echipei ProTV, care ne-au inclus într-un reportaj special în cadrul emisiunii „România, te iubesc!”.

Această invitație a fost cu atât mai specială pentru noi deoarece reportajul a fost difuzat chiar cu o zi înainte de a celebra 7 ani de existență.

Săptămâna aceasta am împlinit 7 ani. Au trecut extrem de repede pentru noi, căci au fost plini de aventuri, proiecte, programe, evenimente și de zecile de oameni pe care i-am întâlnit. Am format în acest timp o adevărată comunitate în jurul nostru. Ne bucurăm că am putut să clădim ceva ce puțini ar fi crezut posibil în 2017. 

Și, desigur, suntem recunoscători pentru toți cei care ne-au fost alături și care au contribuit la parcursul nostru – fondatori, mentori, investitori, parteneri, autorități publice și reprezentanți ai mediului academic. Împreună am reușit și vom continua să facem lucruri mărețe. Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a ne exprima recunoștința față de toți cei din comunitate care ne-au sprijinit voluntar, care au crezut în puterea lui împreună și în motto-urile noastre: #GiveBeforeYouGet și #WeAreInThisTogether. Celor care au pus umărul lângă noi pentru a ajuta fondatorii de startup să aibă acces la toate resursele necesare aici, în țară, și să nu fie nevoiți să plece peste hotare pentru a le accesa. 

Chiar în prag de aniversare, duminica trecută, pe 26 mai, am apărut într-un reportaj special „România, te iubesc!”.  În cadrul acestuia am avut ocazia să împărtășim cu telespectatorii misiunea noastră și să evidențiem importanța educației antreprenoriale și modul în care sprijinim fondatorii de startup în procesul de creștere a afacerilor lor.

Am povestit despre rolul pe care îl avem în dezvoltarea ecosistemului de startup din România și nu numai, și am punctat cât de important este să ai alături mentorii potriviți, care să-ți împărtășească din experiențele lor practice și să-ți ofere ghidajul necesar. 

Acest moment a fost cu atât mai special, cu cât a reprezentat o recunoaștere a eforturilor noastre depuse în acești 7 ani pentru a sprijini fondatorii de startup și tinerii antreprenori din țară și din Europa. Includerea în reportaj este o confirmare a impactului pozitiv pe care Rubik Hub îl are mai ales în peisajul antreprenorial românesc, ceea ce ne motivează să continuăm să ne ducem povestea mai departe și să contribuim la construirea unui ecosistem bazat pe colaborare și sprijin reciproc, atât între actorii implicați direct, cât și între mediul public și cel privat.

Dorim să le mulțumim pe această cale echipei ProTV și Cameliei Donțu pentru invitația primită.

În cazul în care nu ai reușit să vezi reportajul de la „România, te iubesc!” la TV, îl găsești aici, iar mai jos este reportajul Știrilor ProTV. Ne-am bucura dacă ne-ai împărtăși impresiile și gândurile tale!