Newsletter no. 3

 

Salut!

Unii aruncă astăzi cu inimioare-n stânga și-n dreapta, noi ne limităm deocamdată la articole pozitive, povești de succes ale oamenilor din comunitatea noastră și evenimente faine, la care te încurajăm să participi!

P.S.: dacă faci lucruri care merită impărtășite și altora, dă-ne un semn și le includem in numărul viitor.

 

Antreprenoriat social în comunitățile rurale

România este parteneră într-un proiect european de stimulare a dezvoltării afacerilor sociale în comunitățile rurale. ViSEnet, proiect de promovare a antreprenoriatului social în zonele rurale.

 

Povestea Konux, startup cofondat de un român în Germania

Konux, un startup german cu echipă de IT în Cluj, a primit o nouă finanțare, de 13 milioane de dolari, în cadrul unei investiții Seria B.Konux este startup-ul cofondat de Vlad Lata, CTO, care monitorizează prin tehnologie căile ferate din Germania. Acesta a primit o investiție suplimentară de 13 milioane de dolari în cadrul unei runde de finanțare Seria B, anunțată în aprilie 2018, se arată într-un comunicat al companiei.

 

Super cool mentor: Diana Miron

Diana, unul dintre cei mai activi membrii ai comunității Rubik Hub,  este la doar 27 de ani CEO al JSLeague. Revista Forbes o consideră una dintre cele mai de succes persoane sub 30 de ani din Romania, la categoria tehnologie!

 

PixTeller, a very promising story!

We are continuing the Rubik Hub Interview series with one talented guy: Alex Roznovăț, the co-founder and owner of PixTeller.Alex is one of the most active members of our community! He has been besides Rubik Hub since day one and he is always happy to help, inspire and empower others!

 

Techcelerator#3 (2019)

Apply now for Batch #3 program, powered by Techcelerator!
Techcelerator supports visionary founders and startups to rapidly accelerate their businesses. Our initial investment is EUR 50k for 7% with an additional EUR 50k in convertible note.

 

IdeaJAM Iași powered by Innovation Labs and Asociația Calemis

La evenimentul IdeaJAM te vei întâlni cu experții ieșeni din domeniul tech și antreprenorial pentru a-ți oferi un feedback obiectiv și sugestii de dezvoltare a ideii prezentate. Iar ușile vor fi deschise pentru toți cei curioși și interesați de a se implica într-o idee sub formă de Startup Match. Valentin Țoc, membru al echipei Rubik Hub, va lua parte la acest eveniment ca membru al juriului.