APROPO, Pornești un business_?

În perioada 11-15 martie se organizează la nivel european Startup Europe Week, o serie de evenimente ce vor avea loc în diferite locații din UE, cu scopul de a celebra și promova antreprenoriatul. Scopul acestora este de a evidenția poveștile de succes ale fondatorilor din regiune, de a motiva tinerii să exploreze antreprenoriatul, să descopere anumite instrumente de lucru utilizate în mod curent de către fondatorii de startupuri și să înțeleagă complexitatea unui ecosistem antreprenorial.
Rubik Hub se alătură acestei inițiative europene și organizează în perioada 12-14 martie, în colaborare cu Spherik Accelerator, evenimentul
INSPIRĂ-TE, DESCOPERĂ IDEEA, apoi VISEAZĂ-TE
Ideile creative sau cele care răspund nevoilor si problemelor umanității pot avea impactul pozitiv care ar putea transforma un vis într-o afacere de succes în lume.
Găsește ideea genială de business și du-o la următorul nivel!
Locuri limitate! Înscrieri la: https://rubikhub.typeform.com/to/BSaubx
🗓 Agendă:
👉🏻Marti, 12 martie 2019, 18:00 – 20:00
Rubik Hub Talks
Seară de discursuri menite să inspire și să motiveze pe cei care consideră antreprenoriatul ca și opțiune de carieră. Aceste discursuri vor fi susținute de către antreprenori din comunitatea Rubik Hub. Discursurile vor aborda diverse teme, precum: motivație intrinsecă, teama de eșec, puterea de execuție, importanța perseverenței.
👉🏻Miercuri, 13 martie 2019, 18:00 – 20:00
Workshop From Ideea to Business
From Idea to Business este un atelier de lucru ce are ca scop structurarea pașilor ce trebuie parcurși de un antreprenor pentru a transforma o idee într-o afacere de succes.
Atelier sustinut de echipa Rubik Hub
👉🏻Joi, 14 martie 2019, 18:00 – 20:00
Workshop Business Model Canvas
Business Model Canvas este un instrument de lucru, sub forma unui grafic, cu ajutorul căruia putem face conexiuni strategice între elementele fundamentale ale unei companii (cu scopul de a descoperi oportunități de creștere, de a identifica nevoi de a schimbare a strategiei de administrare, de a introduce noi activități șamd).
Atelier susținut de Future Makers