Newsletter no. 12

RubikHub

La mulți ani! 🙂

Am scăpat cu bine de maratonul sarmalelor, Moșu ne-a răsplătit pentru că am fost cuminți, colindătorii ne-au umplut de bucurii….ce mai, nu ne rămâne decât să ne suflecăm mânecile pân’ la coate, să tragem aer în piept și să ne punem pe treabă!

Las aici și puțină inspirație, așa, ca de început de an!
Lectură faină!

Mulțumim, 2019!

2019 a fost pentru echipa Rubik Hub anul pașilor îndrăzneți în ecosistemul de startup! Comunitatea noastră s-a extins, suntem înconjurați de oameni minunați, iar acest lucru ne ajută să creștem! Vrei să afli mai multe despre ce a însemnat pentru noi? Descoperă aici!

logo jobful

Ne mărim echipa!

…și pentru a găsi cei mai potriviți oameni care să ni se alăture, am făcut un parteneriat cu super creativii de la Jobful! Cu ajutorul lor, recrutarea devine o joacă de copil! Intră pe platformă și acceptă provocările!

Cum a fost 2019 pentru ecosistemul de startup românesc?!

Mircea Vădan, co-founder Activize, a făcut la final de 2019 o foarte bună retrospectivă asupra ecosistemului românesc de startup, punând accent pe programe, investiții și evenimente specifice. Sper să-ți fie de folos!

Trenduri antreprenoriale în 2020

Care sunt trendurile sau tendințele în antreprenoriat pe care nu le poți ignora în 2020? Mai vorbim de management de risc? Industriile non-tech pot avea șanse de reușită? Cei de la Forbes fac o sinteză destul de elocventă asupra acestui aspect în articololul de aici.

logo typingDNA

Finanțare de 7 milioane de dolari pentru românii de la TypingDNA

TypingDNA, un startup născut la Oradea, oferă soluții suplimentare de securitate, folosindu-se de amprenta biometrică a tastatului. Recent, a încheiat o nouă rundă de finanțare din Seria A, de 7 milioane de dolari. Descoperă povestea lor aici!

Care sunt cele mai bune startup-uri europene pe care să la urmărești în 2020?

Ecosistemul antreprenorial european este adesea eclipsat de Silicon Valley, însă lucrurile încep să se precipite și pe continent, deoarece în fiecare an apar startup-uri inovatoare, cu potențial mare de scalare. Iată câteva dintre ele!