Founders’ Story, by Rubik Hub

Știi ideea aceea care nu-ți dă pace? Sau întrebările care se tot învârt în capul tău: „Dacă n-o să funcționeze?”, „Este acum momentul potrivit?”, „Dacă alții au reușit, eu de ce nu aș putea?”.

Este timpul să-ți găsești răspunsurile!

Trei fondatori ai unor startup-uri de succes îți dau întâlnire pe 23 aprilie, de la ora 11:00, pentru a-și spune povestea și pentru a te inspira să începi să o scrii pe a ta:

Elisa Letiția Ștefan, CEO & Founder @Nifty Learning

„În primăvara lui 2018, am început să lucrăm full time la Nifty. Ne-am dat demisia de la joburile noastre și am devenit antreprenori. Nu știu dacă a fost neapărat o decizie strategică în cariera noastră, cel puțin nu în cazul meu, dar știu că m-am lăsat ghidată de semnele care duceau toate în aceeași direcție și, până la urmă, am făcut pasul. Lucrăm la Nifty de 3 ani și uneori ne întrebăm dacă am putea să mai revenim la statutul de angajat. De regulă, râdem vreo 20 de secunde ca răspuns la această întrebare, și apoi ne întoarcem la lucru.”

Nifty Learning este o soluție SaaS gândită să ajute orice companie care administrează activități de training să își utilizeze în mod optim bugetul și resursele alocate pentru aceste activități.

Sebastian Gabor, CEO @Digitail

„În mod cert, antreprenoriatul te scoate din zona de confort. Și sunt multe riscuri pe care trebuie să ți le asumi. Unele dintre ele pot afecta întreaga companie și toată munca echipei de până atunci. Din nefericire, nu există o cale corectă și una greșită, însă suportul mentorilor este foarte important și te poate ajuta să eviți anumite decizii greșite și să nu te abați de la planul tău.”

Digitail oferă clinicilor și farmaciilor veterinare uneltele necesare pentru a automatiza procesele redundante și le permite să se concentreze pe ”ceea ce iubesc să facă: să ajute animăluțele să fie sănătoase.”

Mihai Cepoi, co-founder @Jobful

„La capitolul „Provocări” sau „Momente dureroase”, cred că în fiecare zi sau cel puțin săptămânal avem astfel de situații. Cel mai greu pentru mine a fost momentul în care ne-am despărțit de unul dintre co-fondatori. A fost un moment în care mixul relație profesională și personală nu a mai funcționat și ne-a dus către despărțirea profesională.” (extras din interviu Startarium)

Jobful e o soluție prin care companiile pot recruta angajați mai bine pregătiți, scurtând, astfel, timpul de onboarding. Candidații folosesc Jobful ca un joc, unde le sunt testate abilitățile de lucru în echipă, de comunicare sau alte skill-uri de tip soft, dar au la dispoziție și academii prin care te pregătești pentru anumite companii.

Founders’ Story va fi o întâlnire interactivă ce îți va face cunoștință cu provocările și oportunitățile dintr-un ecosistem antreprenorial și care te va ajuta să-ți dai seama care ar putea fi locul tău într-un asemenea context.

Participarea este gratuită.

Înscrieri aici: https://rubikhub.typeform.com/to/t5mcU5

Întâlnirea este primul pas din programul nostru de educație antreprenorială și va fi urmată de trei webinarii cu informații care stau la baza unui startup de succes:

  1. Cum se naște o idee de startup? – 60 de minute – descoperim împreună modul și locul unde găsești ideea potrivită și identificăm indiciile care te pot ajuta să-i validezi potențialul?
  2. Cine sunt oamenii din spatele unui startup? 60 de minute – ai nevoie de o echipă? De ce? Cum știi că e echipa potrivită? Mai adăugăm și câteva sfaturi testate!
  3. Cum construiesc un produs care să fie iubit de clienți? – aici nu promitem o rețetă, ci îți aducem o introducere în lumea startup-urilor și a produsului.

Înscrieri aici: https://rubikhub.typeform.com/to/t5mcU5