Techcelerator lansează o nouă rundă de finanțare pentru startup-uri

Începând cu 21 august 2018, Techcelerator, primul accelerator din România care susține și financiar startup-urile de tehnologie prin intermediul partenerului exclusiv GapMinder, deschide înscrierile pentru o nouă rundă a programului. Fondul de investiții cu capital de risc GapMinder este cofinanțat prin Programul Operațional Competitivitate.

Startup-urile inovatoare de tehnologie cu potențial ridicat de expansiune internațională, pot aplica aici până la 20 septembrie. Techcelerator vizează companii aflate în faza Minimum Viable Product (MVP) din domenii precum cele ale serviciilor IT și software, securitate cibernetică, inteligență artificială (AI) sau machine learning (ML), transformare digitală, soluții IT pentru sănătate, FinTech (inclusiv aplicații din zona blockchain). Componența și coeziunea echipei reprezintă un alt factor important în procesul de evaluare.

A doua rundă a Techcelerator va avea un format îmbunătățit care va include sesiuni intensive de business coaching, mentorat, know-how specific în funcție de industria startup-ului și servicii de marketing. De asemenea, startup-urile vor avea acces la comunități internaționale pentru creștere și expunere pe piața globală. La finalul programului de accelerare, startup-urile respective își vor prezenta public business-urile în cadrul unui eveniment de tip DemoDay.

Startup-urile selectate vor beneficia de o primă rundă de investiție de 25.000 de euro din partea fondului GapMinder în schimbul unei participații de 6% din companie. Startup-urile care au înregistrat un progres satisfăcător au șansa de a fi invitate la o a doua rundă de investiție, de până la 75.000 euro, convertibilă în acțiuni.

Programul de accelerare se va derula pe o perioadă de 10 săptămâni, atât în București cât și în Cluj-Napoca, cu sprijinul a aproximativ 60 de mentori români și străini.

Invităm startup-urile din comunitatea Rubik Hub care sunt în faza de MVP și au trecut prin unul dintre programele noastreRubikEdu sau Square1 Bootcamp – să se înscrie pentru accelerare, finanțare, mentori și networking.

#StartupCommunity #NorthEastStartups

*Rubik Hub loves startups and connect them with the best opportunities in Romania!

    1 Comment

  1. August 23, 2018
    Reply

    Multumim Valentin, si fie ca cei mai buni sa razbeasca! Cristina, Techcelerator

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.