RubkGarageCover

Rubik Garage – programul de pre-accelerare powered by Rubik Hub

Am lansat #RubikGarage, noul program de pre-accelerare marca #RubikHub, special conceput pentru startup-urile aflate în faza incipientă de dezvoltare sau pentru cele care au deja un #MVP.

Rubik Hub conectează și dezvoltă comunități alături de care educă, inspiră și accelerează startup-uri de la 0 la 1! Astfel, membrii comunității Rubik Hub cred cu tărie că pot  contribui la crearea unei lumi în care fiecare persoană își atinge potențialul maxim de dezvoltare și generează impact pozitiv în jurul său.

Programele oferite de Rubik Hub au fost dezvoltate în baza nevoilor și provocărilor identificate în comunitatea de startup, fie că este vorba despre tineri cu spirit antreprenorial sau fondatori aflați la început de drum.

Rubik Garage este un program #personalizat pentru fiecare startup în parte, cu o durată de 6 luni, care are ca scop principal #accelerarea creșterii startup-urilor înscrise, cu ajutorul #profesioniștilor din comunitatea Rubik Hub.

Pentru înscriere, un startup trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să fie reprezentat de către o #echipă formată din minim 2 membrii, să fi validat #problema #identificată și să aibă #potențial de #scalare.

Pornind de la premisa că unele dintre cele mai de succes startup-uri din lume și-au început activitatea într-un modest #garaj, cu un minim de resurse și într-un spațiu limitat, am decis să preluăm modelul, dar sa-l implementăm într-un concept mai complex – Rubik Garage.

Cei intrați în Rubik Garage vor beneficia, în primul rând,  de ajutor din partea unui #consiliu #consultativ dedicat, format din persoane cu experiență și/sau expertiză într-un anumit domeniu. Alături de acesta, fiecare startup își va trasa o strategie de creștere, divizată în #etape specifice și cu #obiective clar setate. Progresul va fi monitorizat de către această comisie, cu scopul de a interveni acolo unde este nevoie, prin intermediul sesiunilor de #OfficeHours sau al #workshop-urilor specifice (online și/sau offline)

Totodată, participanții la Rubik Garage vor avea parte de acces gratuit la toate evenimentele Rubik Hub, dar și de un proces simplificat de înscriere la Startup Spinner Makeathon 2019. Nu în ultimul rând, li se va oferi #vizibilitate în fața acceleratoarelor și investitorilor cu care Rubik Hub colaborează, dar și acces nelimitat la #resursele din comunitate (cărți, cursuri online, aplicații, bunuri de la parteneri).

După 6 luni, fiecare startup care a parcurs acest program va fi capabil să propună un plan de business convingător pentru potențiali parteneri sau #investitori.

Colaborarea cu Rubik Hub nu se va încheia însă odată cu finalizarea programului de 6 luni, ci va continua cu scopul de a oferi #sprijin punctual în rezolvarea anumitor aspecte #strategice sau cu scopul de a sprijini startup-urile în obținerea de #finanțare.

Mai multe detalii găsiți pe https://rubikhub.ro/rubik-garage/, iar înscrierile se pot face la http://bit.ly/RubikGarage