RubikEDU

CAUTĂ. ACȚIONEAZĂ. ACUM.

RubikEDU

CAUTĂ. ACȚIONEAZĂ. ACUM.

RubikEDU – pentru viitori antreprenori te susține în procesul de dezvoltare al unei idei într-o afacere, punându-ți bazele unei mentalități de succes.

Dacă îți pui întrebarea Antreprenorul se naște sau devine?, noi cu siguranță mizăm pe cea de-a doua variantă!

Programul RubikEDU te ajută să-ți analizezi și să-ți descoperi potențialul de antreprenor, fie că ești angajat într-o companie, student, freelancer sau deja antreprenor.

Dacă tu crezi că...

⭗ schimbarea e un lucru firesc

⭗ nu renunți ușor

⭗ te informezi mereu

Dacă ești...

⭗ curios

⭗ vrei să înveți lucruri noi

⭗ proactiv

Ai deja multe din caracteristicile unui viitor antreprenor!

De ce să vii la RubikEDU?

Ne bazăm pe 4 piloni:

Webinarii și ateliere LIVE

prin care vor fi prezentate concepte, tehnici și instrumente utile în construirea unei afaceri

mentorat și întâlniri cu fondatori

individuale și de grup – pilon esențial în program, prin care participanții au acces la mentorii din comunitatea Rubik Hub

Sesiuni Și dezbateri de grup

în cadrul cărora participanții vor avea oportunitatea de a-și oferi feedback și sfaturi utile din experiențele lor personale

Materiale video Înregistrate

cele mai importante subiecte, în pastile scurte

Agenda 2021 – RubikEDU

1 MARTIE - 15 APRILIE

dots_RE

RubikEDU - Seria #2

Înscrierile pentru seria a doua s-au încheiat!

24 MAI - 8 IULIE

dots_RE

RubikEDU - Seria #3

Înscrierile pentru seria a 3-a s-au încheiat!

27 SEPTEMBRIE - 10 NOIEMBRIE

dots_RE

RubikEDU - Seria #4

Înscrieri deschise până la 20 septembrie!

RubikEDU
Seria #1

  • A fost primul batch pe care l-am livrat 100% online și deși am avut emoții că nu vom avea vibe-ul cu care ne-am obișnuit, atunci când livrăm față în față, am dovedit că se poate și așa.
  • Simțim că în ciuda distanței, după 5 săptămâni de lucru intens cot la cot, noi cu participanții dar și ei între ei, s-a creat o comunitate mică și asta este foarte important pentru noi.
  • S-au înscris 144 de persoane, iar în urma unui proces amplu de selecție au rămas în program 42. Ce-a fost interesant pentru noi este că din cei care s-au înscris au fost persoane care au un job stabil și care încep să prindă curaj să dezvolte un proiect pe cont propriu. Nouă asta ne dă curaj, fiindcă frica s-a dovedit de-a lungul timpului principalul motiv pentru care oamenii nu fac pasul spre antreprenoriat.
  • Am livrat de această dată o variantă actualizată RubikEDU și, spunem noi, mult îmbunătățită, astfel încât experiența celor care trec prin el să fie completă și, mai ales, să le planteze mindset-ul pe care ne dorim să-l găsim la antreprenorii din România.

Pentru mine experiența RubikEDU a fost una magică: oameni curioși și entuziaști de ideile lor, energie și vibe fain din partea echipei Rubik, traineri pregătiți și deschiși să ne ofere suport. Sumarizând în câteva cuvinte: voie bună, empatie & progres.

Mădălina Sumedrea

Echipa programului a fost proactivă și alături de noi pentru orice nelămurire. Am aflat multe informații și am început să înțeleg perseverența și semnificația cuvântului “acționează”. Am cunoscut o comunitate cu aceleași idealuri, principii și dorința de a schimba ceva in jur. Mulțumesc pentru ocazia de a participa.

Elena Stanciu