Rubik Hub Projects and Programs that help the Community of Startup Founders

wannabe | early-stage | scale-up entrepreneur

RubikEDU
RubikEDU

RubikEDU este programul educațional antreprenorial dedicat studenților. Experți și fondatori de Startup-uri îți spun cum știi că ideea e potrivită pentru tine, care sunt primii pași, cum să îți formezi echipa și să îți validezi produsul/serviciul.

Venim la tine în universitate pentru că știm că fondatorii de startup-uri de mâine sunt studenții de azi. Vrem startup-uri cu impact pozitiv în comunitate!

Experiențe reale date mai departe către studenți. 

Square1 Bootcamp este un program intens de 3 zile creat de Rubik Hub care îți dă exact instrumentele și cunoștințele de bază în antreprenoriat dacă vrei sa faci un startup sau un proiect. Îți punem la dispoziție o întreagă serie de ateliere, ore de mentorat, de training, de profesioniști și informații.

Square1 Bootcamp e pentru tine dacă ești student | freelancer | angajat | fondator de startup

E pentru tine daca vrei să fii intraprenor sau antreprenor!

*potrivit și pentru echipa ta din companie.

RubikGarage

Rubik Garage is a pre-accelerator for early-stage start-ups. It is a free program that requires a high level of commitment from the startup founders. We support your team and startup to overcome any current blockages and we shall identify together your development needs. We will spend 6 months together and we shall start by building a personalized roadmap for your startup that includes office hours, workshops, events, meetings, mentors, training and startup skill share keynotes. We will track the completion and progress of your goals every month. Also, you will be held accountable by a dedicated Advisory Board.

Ai nevoie de feedback pentru ideea ta? Sau de o altă perspectivă pentru o provocare pe care o ai la startup-ul tău? Ai un blocaj și nu știi cum să-l depășești? Să știi că nu ești singur și comunitatea te poate ajuta!

Office Hours by Rubik este contextul unde comunitatea de mentori te poate îndruma și ajuta pe parcursul călătoriei tale antreprenoriale.

Intri în programul Office Hours by Rubik și îți rezervi un o sesiune cu un mentor pentru feedback, validare, un blocaj, o altă perspectivă sau orice altceva poate fi de ajutor pentru tine pentru a duce ideea ta sau proiectul tău la următorul nivel.
Tu sau echipa voastră vă veți expune provocările, întrebările și nevoile, iar mentorii vor fi cei care vă vor ajuta să le rezovați!

startup alley

Ai un startup? Cunoști un startup? Înscrie-l și fă-l vizibil.
Misiunea Rubik Startup Alley este de a construi și conecta comunitatea de startup cu proiecte de suport, cu mentori, cu investitori, cu clienți, cu angajați, cu instituții publice și companii private, cu ONG-uri și cu public larg. Accesul la resurse se face mai ușor, iar dezvoltarea startup-ului tău poate prinde viteză.

Startup Spinner Makeathon – este un eveniment dedicat fondatorilor de startup. Este pentru cei dornici să treacă la un nivel superior, să convingă un public relevant – format din reprezentanți ai acceleratoarelor, investitori, antreprenori și mentori – că startup-ul pe care îl reprezintă are acel element definitoriu, inovator și original și că este pregătit să treacă la alt nivel. Fiecare startup înscris va prezenta o soluție punctuală la o problemă identificată. Fiecărei echipe i se va alocat un mentor alături de care vor lucra intens pe toată durata evenimentului la identificarea blocajelor, la soluționarea problemelor și la setarea obiectivelor pe termen scurt sau lung. Pe lângă orele de lucru petrecute alături de mentorii dedicați, ei vor avea și ocazia de a învăța să lucrezi pe anumite instrumente specifice (Business Model Canvas,Team Mission Fit, Business Idea Canvas), fiecare prezentate în câte un atelier de lucru. De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi invitați și alți mentori cu expertiză în diferite domenii (legal, administrativ, financiar, AR etc), care vor împărtășit echipelor din experiența lor în sesiunile de Office Hours.

Pentru o imagine mai clară asupra rezultatelor primei ediții, click aici!

Growth: Learning & training opportunities for wannabe entrepreneurs

[thim-list-events title=”Upcoming” number_posts=”6″ status=”upcoming,happening”]