Rubik Start

Pornește în călătoria ta antreprenorială cu Rubik Start

Pornește în călătoria ta antreprenorială cu Rubik Start

April 23, 2024

Primăvara aceasta am lansat Rubik Start, un program dedicat celor care au o idee pe care vor să o transforme într-o afacere de succes, dar se confruntă cu lipsa cunoștințelor necesare, precum și celor care au început deja o afacere și caută sprijin pentru a ajunge la următorul nivel.

Programul urmărește încurajarea spiritului antreprenorial și își propune să-ți ofere instrumentele și resursele necesare pentru a-ți materializa visul într-o afacere de succes.

Înscrierile în program sunt deschise până pe 5 mai și se fac prin intermediul acestui formular.

Printr-un mix de ateliere, mentorat și experiențe practice, Rubik Start te ajută să-ți crești afacerea și să îți construiești un fundament solid pentru un viitor prosper. Programul se va desfășura în perioada 9-31 mai 2024 în Piatra Neamț.

Programul debutează cu o ediție dedicată femeilor din Piatra Neamț și din împrejurimi, oferindu-le o rampă de lansare pentru visurile lor antreprenoriale. Indiferent de stadiul în care se află, participantele vor primi instrumentele necesare pentru a-și transforma visurile în realitate. 

Agenda este concepută pentru a oferi participantelor o experiență completă, în care vor avea parte de insipirație și ghidaj în călătoria lor antreprenorială. Cu o varietate de sesiuni și ateliere, programul acoperă toate aspectele esențiale ale dezvoltării unei afaceri. De la identificarea corectă a problemelor și validarea ideilor, până la lucrul pe modelele de business și implementarea strategiilor de marketing, fiecare atelier va atinge câte un subiect cheie în dezvoltarea unui business. Pentru a vedea programul complet, precum și mai multe informații despre program, poți arunca o privire aici.

Participarea implică un cost de 450 de lei, care acoperă desfășurarea programului. Locurile în program sunt limitate, așa că dacă îți dorești să iei parte la Rubik Start, mai bine te-ai grăbi.