RubikHub

Newsletter no. 9

Salut!

Ai avea impresia că zilele astea toată lumea este la plajă, la munte sau într-o oază de liniște! Viața de startup însă funcționează după alte criterii! Dacă ești antreprenor, freelancer, digital nomad sau profesionist al oricărui domeniu și nu-ți petreci vara într-un coworking din vreo destinație exotică, mai ai încă o șansă: te invităm pe tine și pe echipa ta la un Coworking Retreat, între 12-18 August, în Piatra Neamț!

Nu sta pe gânduri, locurile sunt limitate!
Nu e pentru tine?! E ok, am pregătit altele, mai jos!

save date makeathon

Startup Spinner Makeathon 2019

În perioada 18-20 octombrie 2019 Rubik Hub organizează ce-a de-a doua ediție a Startup Spinner Makeathon. Este un eveniment dedicat startupurilor mature care sunt pregătite să-și demonstreze potențialul de scalabilitate în fața investitorilor sau reprezentanților acceleratoarelor partenere.

Ecosistemul de startup al României

Mircea Vădan, Partner @Activize.Tech și un dedicat mentor al comunității Rubik Hub , a făcut o complexă retrospectivă a ultimelor 6 luni din ecosistemul de startup românesc, enumerând cele mai importante știri, evenimente și programe.

Un VC polonez investește în startup-uri din CEE

Firma de investiții Cogito Capital din Polonia a încheiat o nouă rundă de investiții, de 55 de milioane de dolari, care urmează să finanțeze startup-uri din Europa Centrală și de Est.

Rubik Hub face acum parte din comunitatea Coworking Insights

Zilele acestea am oferit un interviu celor de la Coworking Insights, cea mai mare platformă din lume dedicată spațiilor de coworking.

Află mai multe despre povestea noastră aici!

Finqware, cea mai recentă investiție a Gapminder

Startup-ul FinTech românesc Finqware, ce oferă o soluție de agregare a datelor bancare și care se pregătește să se lanseze pe piața europeană, a primit o investiție de tip seed de 180.000 de euro de la fondul de investiții Gapminder.

Put your city on the world startup map!

Everyone from founder to investor is invited to share their opinion and help make Europe’s startup scene more transparent. Since 2016, more than 1500 European founders from over 30 EU countries have shared their favorite startup hubs and mobility preferences with us. Take the survey and help us to see how founders’ perceptions have changed over time.