Founders’ Story, ediția a doua

Fiecare început de drum vine cu o doză de frică: Dacă n-o să funcționeze? Dacă o s-o dau în bară? Oare ideea mea este cea mai bună? Oare le va plăcea și altora?

Oare voi face bani din asta?

Toate aceste temeri sunt justificate, însă ele nu apar pentru a-ți pune bețe în roate, ci pentru a te ajuta să mergi înainte. Cu sprijinul și inspirația potrivită, chiar poți să-ți transformi ideea într-un business!

Iar când ai alături oameni care să-ți spună povestea lor, încrederea în tine începe să crească. Din acest motiv, a apărut Founders’ Story: pentru a te inspira să faci primul pas către startupul tău!

Founders’ Story, ediția a doua

Georgiana Ghiciuc, CEO și founder Beaglecat și Diana Stafie, Foresight Strategist la FutureStation, ne dau întâlnire pe 18 iunie, de la ora 18:00, pentru a-și spune povestea lor și pentru a te inspira să începi să o scrii pe a ta!

„Dacă generațiile trecute își schimbau, în medie, cariera o dată în viață, se estimează că acum ne-o vom schimba de minim trei ori în timpul unei vieți. Ideea aceasta, că poți să anticipezi niște schimbări, că vezi ce se întâmplă peste tot, te ajută să fii un pic mai rezistent la schimbare și să înveți să lucrezi cu incertitudinea, să o accepți.”Diana Stafie (extras din interviu RedBull)

„Nu simțim că mergem la serviciu, ci undeva unde ne place să stăm împreună. Suntem foarte asemănători și totuși diferiți. A propos de ideea de agenție, eu simt că am plecat din direcția cealaltă. Să creez un loc unde să ne simțim bine unii cu ceilalți și mai vedem noi după cum îl denumim. Întâmplător, s-a format o agenție.”Georgiana Ghiciuc (extras din interviu IQads)

Founders’ Story este o întâlnire interactivă ce îți va face cunoștință cu provocările și oportunitățile dintr-un ecosistem antreprenorial și care te va ajuta să-ți dai seama care ar putea fi locul tău într-un asemenea context.

Participarea este gratuită.
Click aici pentru înscriere!