workshop Paul Kallmes

Become a Business Angel. The Silicon Valley Way

Pentru a face o incursiune în tema investițiilor în startup-uri, Rubik Hub, alături de partenerii săi, organizează un workshop dedicat celor interesați de acest subiect.

Invitatul principal al acestui workshop va fi Paul Kallmens, mentor și investitor în Sillicon Valley.

Scopul acestui workshop este de a-i învăța pe cei interesați cum să se implice în procesul de dezvoltare a startup-urilor din România, prin identificarea celor mai bune metode sau instrumente.

Până la finalul programului, participanții vor avea o mult mai bună înțelegere asupra procesului de angel investment, dar și asupra modului în care pot contribui. Vor învăța cum să evalueze un startup aflat în faza incipientă de dezvoltare, ce rol are un investitor sau consultant în procesul de creștere al startup-ului, dar vor înțelege și că un business angel nu este neapărat o persoană cu un anumit statut financiar, ci o persoană cu capital de investit și cu dorința de a fi activ și de a aduce un aport valoros în ecosistemul de startup din România.

“Cum să devii un Business Angel ” este un eveniment construit pe nevoile și așteptările identificate în rândul publicului țintă și este aliniat la tendințele internaționale. În cadrul acestui eveniment, următorele subiecte vor fi discutate:

☑️ Ce este un Business Angel?
☑️ Ce relație este între un Business Angel și un startup?
☑️ Structura unei echipe și rolurile fiecăruia
☑️ Tehnologie și produse
☑️ Vânzări și marketing
☑️ Proprietate intelectuală
☑️ Modele de business
☑️ Cadrul legal
☑️ Schema de investiție
☑️ Creștere, exit și randamentul investițiilor

Evenimentul va avea loc în data de 16 octombrie, la Iași, în clădirea B2, în intervalul orar 09;00 – 17;00

👉 Înscrieri la: https://rubikhub.typeform.com/to/CHoy39
👉 Mai multe detalii despre invitat: http://bit.ly/PaulKallmes
👉 Bilete pe: http://bit.ly/BBAIași