Ask Me Anything cu Ana Maria Roșca – Iași Startup Community Meet-up #4

Ask Me Anything cu Ana Maria Roșca – Iași Startup Community Meet-up #4

April 9, 2024

Să pui bazele unui startup nu este niciodată o misiune ușoară, iar călătoria care urmează e la fel de grea. Dar noi suntem aici să-ți oferim sprijinul de care ai nevoie.

Te invităm să ni te alături marți, 16 aprilie, la Iași Youth hub by BCR (Strada Grigore Ureche, nr. 14 parter, Iași), de la ora 18, la Startup Community Meet-up #4, unde vom avea o sesiune deschisă de întrebări și răspunsuri alături de Ana Maria Roșca, co-fondatoare Conta 25.

Vei afla răspunsuri legate de provocările pe care le întâmpină un startup B2B și cum le depășește, tranziția de la mediul corporate la startup, dar și cum te poate ajuta punctual un program de startup – Conta25 a făcut parte din cohorta 5 a acceleratorului #RubikGarage.

Sesiunea face parte din ediția 9 #RubikEDU, programul nostru de pre-accelerare.

Despre Ana Maria Roșca

Ana Maria Roșca este o persoană dinamică și pasionată, cu o vastă experiență în industria bancară și o certificare L6S Yellow Belt. Este expertă în domenii precum Sourcing, SAP ERP, Coaching și Contabilitate Financiară și a urmat un masterat în Managementul Resurselor Energetice de la Universitatea Tehnică “Gh. Asachi” din Iași.