Rubik Hub Retreat: experiența echipei Digitail

Recent, Rubik Hub a găzduit un retreat mult așteptat, atât de echipa ce avea să ne viziteze, de noi, echipa Rubik Hub, dar și de startup-urile din comunitatea noastră.

A fost primul eveniment după mai bine de un an și jumătate și ne-am bucurat nespus să revedem echipa Digitail, startup-ul pe care-l vedem crescând atât de frumos în ultimii ani!

Digitail este o echipă tânără și dinamică, fondată de Sebastian Gabor și Ruxandra Pui. Ei au dezvoltă un software pentru clinicile veterinare, dar și pentru deținătorii de animale de companie. În acest moment echipa Digitail numără 30 de membri, atât din România, cât și din Spania, Africa de Sud și USA, iar software-ul lor este utilizat de către clinici veterinare din Europa și Statele Unite ale Americii.

Timp de patru zile, spațiul de co-working Rubik Hub și-a regăsit energia și vitalitatea, antrenându-i pe cei 17 membri ai echipei Digitail în activități diverse, de la cele de muncă și planificare strategică, până la cele distractive, în care oamenii s-au descoperit și redescoperit pe ei, după luni bune în care s-au văzut doar din spatele ecranelor.

Ne-a plăcut să facem echipă și să urmărim indiciile plasate subtil de Răzvan, unul din mentorii dedicați din comunitatea Rubik Hub, într-un treasure hunt de zile mari. Iar drumeția pe dealurile din jurul orașului a fost o ocazie bună pentru cei din Digitail să respire o porție zdravănă de aer curat, de munte, dar și să-și amintească de experiențe mai vechi împreună

Însă prezența echipei Digitail la Piatra Neamț a însemnat mai mult de atât. A fost în primul rând un moment de regrupare pentru ei, înainte de marea lansare pe piața americană. Dar a fost și un moment de #givebeforeyouget pentru startup-urile comunității Rubik Hub.

Astfel, am organizat o sesiune deschisă de Ask Me Anything, unde fiecare membru al echipei a avut ocazia să povestească despre munca sa în organizație, dar și despre provocări, succese și, în general, despre experiența de-a fi parte din echipa Digitail.

A fost o experiență plăcută și revigorantă pentru toată lumea! Iar pe noi ne-a inspirat să lansăm Rubik Hub Retreat, scuza perfectă pentru tine și echipa ta de a vă lua o binemeritată pauză de…..creativitate, distracție, natură, conectare sau orice altceva îți vine în minte!

Află mai multe despre cum poți beneficia de o asemenea experiență accesând linkul acest: https://bit.ly/RHRetreat