Rubik Garage 2020 | #2 Batch

Rubik HUB caută startup-uri ce pot contura lumea de mâine!

Vrei să beneficiezi de o experiență antreprenorială personalizată, timp de 6 luni?!

Înscrie-te în Rubik Garage, până în data de 22 martie 2020!

Lansat în anul 2019 – Rubik Garage este unul dintre puținele programe de pre-acceleare din țară ce oferă suport și îndrumare startup-urilor la început de drum. 

Programul își propune să fie un catalizator pentru un start cu încredere, informații, comunitate și conectare cu parteneri relevanți! Sau, cum le place celor din echipă să spună: Nu ești singur cu startup-ul tău!

Chiar și în situația în care antreprenorii au o idee de business grozavă, aptitudinile potrivite sau entuziasmul necesar, aceștia se  confruntă cu multiple provocări într-un mediu extrem de volatil și competitiv. Din acest motiv structura activităților din cadrul pre-acceleratorului este concepută pentru a maximiza șansele de success ale unui startup.

Founders  Bootcamp  durează 3 zile și reprezintă startul celor 6 luni de pre-accelerare. Fondatorilor acceptați în Garage li se va face o introducere detaliată a structurii programului Rubik Garage, punctându-se pe alinierea la cerințele programului, cunoașterea celorlalte echipe participante și a membrilor echipei Rubik HUB. De asemenea, în cele trei zile, echipele vor lucra intensiv la definirea și prioritizarea nevoilor și blocajelor, astfel încât la finalul bootcamp-ului să existe un plan de acțiune bine structurat. 

Garage Workshops –  timp de 4 zile startup-urile cele mai promițătoare și mai motivate vor lua parte la ateliere practice, traininguri și sesiuni de validare/construcție, sub îndrumarea experților și specialiștilor în domenii precum investment, business model, user experience, legal, innovation. Mai mult, în cadrul Rubik Garage Workstation se vor acorda 5 burse startup-urilor celor mai implicate și focusate pe progres, cu ajutorul cărora membrii echipelor își vor putea acoperi cheltuielile de cazare și/sau transport.  

Startup Community RetreatCea de-a 3a etapă a programului va fi un evenimentul special conceput pentru comunitatea Rubik Hub. Program de retreat și relaxare, pe cărări sau cățărări pe munte, vâslit sau un foc de tabără pe marginea lacului. Mentorii, fondatorii de startup și prietenii Rubik Hub se întâlnesc la mijloc de an, fiind momentul potrivit pentru a crea conexiuni si legături de lungă durată. 

Sprint – este un eveniment de o zi și va avea rolul de a rezolva cateva din problemele/blocajele stringente ale startup-urilor cu ajutorul specialistilor din comunitate. 

Webinarii și ateliere – vor fi personalizate în funcție de nevoile, blocajele sau prioritățile startup-urilor.

DemoDayziua în care programul se va finaliza cu pitch-uri susținute în fața unui juriu, cu scopul de a obține validare, feedback și finanțare. 

Ținând cont de cele enumerate mai sus, iată ce îți poate oferi Rubik Garage:

 • Definirea unui model de business viabil, pe termen lung, cu ajutorul căruia startup-urile să se asigure că se adresează clienților și segmentului de piata potriviți, că implementează strategiile dar și modelul de preț cel mai potrivit structurii lor de business. 
 • Acces la Comunitate și toate beneficiile implicite apartenenței la un ecosistem de startup vibrant. Acces direct la o rețea extinsă de profesioniști, investitori, acceleratoare, clienți, parteneri și experți din diverse domenii de interes. Trebuie doar să întrebi!
 • Posibilitatea unui schimb de experiență în cadrul unui accelerator internațional, cu toate cheltuielile asigurate, pentru start-up-uri ce dovedesc ca au potențial de creștere și implicare
  • Posibilitatea unui startup de a participa la o conferință dedicată Startup-urilor cu stand de prezentare.
 • Spațiu gratuit de co-working la Rubik Hub, pe toata durata programului de preaccelerare.
 • Îmbunătățirea abilităților de pitching, având în vedere faptul că succesul poate fi atins doar prin atragerea clienților și convingerea acestora și a altor actori externi că produsul oferit este unul extraordinar. Mentorii noștri, echipa Rubik HUB și membrii juriului vă vor încuraja constant să vă dezvoltați abilitățile de a prezenta oferta cât mai succint, clar și atractiv cu putință, indiferent de publicul căruia vă adresați.

Pe lângă programul Rubik Garage, avem și interacțiuni la distanță și online prin apel video, e-mail sau telefon:

 • Board of Advisors – Actualizări săptămânale online
 • Webinarii
 • Mentorat – consultanță punctuală
 • Ajutor, suport și feedback din partea echipei
 • Recomandări de participare la evenimente de interes pentru startup-uri

Partenerii de la Orange vor facilita accesul la rețeaua Orange Hub Pass

———————————————————————————–

Detalii suplimentare legate de program găsești aici!

Nu mai sta pe gânduri! Aplică acum!