Demo Day Rubik Garage

După 3 luni intense, cea de-a doua ediție a programului de preaccelerare Rubik Garage powered by Rubik HUB ajunge la final, iar startup-urile care au construit și au făcut pași pentru dezvoltarea MVP-ului vor intra în sesiunea de pitching

Din juriu vor face parte investitori, mentori din comunitatea Rubik Hub, reprezentanți ai mediului academic și fondatori de startup-uri. În funcție de rezultate, aceștia vor acorda premii startup-urilor câștigatoare. De asemenea, și publicul va avea oportunitatea de a vota și a-și alege startup-ul preferat.

Pe parcursul programului, startup-urile selectate în cadrul programului au avut parte de 12 webinarii, nenumărate sesiuni de mentorat, sesiuni de pitching și prezentare în fața investitorilor. Toate acestea datorită accesului dobândit prin participarea în cadrul programului la întreaga rețea de mentori, experți și investitori din cadrul comunității Rubik HUB (peste 100 de experți și profesioniști).

În tot acest timp, startup-urile au avut ocazia să-și valideze și să-și testeze ideile, să-și stabilească strategia de lansare pe piață, să cunoască oameni potriviți și să consolideze relații și conexiuni care să-i ajute în continuarea dezvoltării business-ului lor inclusiv după finalizarea programului. Au reușit să obțină feedback valoros de la mentori experimentați, dar și de la investitori, care i-au ajutat să evite greșeli și să accelereze procesul de dezvoltare a business-ului.

Practic, prin intermediul programului de pre-accelerare Rubik Garage startup-urile din această ediție și cele ce vor urma se bucură din plin de “equity free knowledge”, având acces la know-how și îndrumare fără a renunța la părți sociale în schimbul tuturor beneficiilor primite.

Fă cunoștință cu toate startup-urile înscrise la cea de-a doua ediție a Rubik Garage.

Demo Day va fi precedat de un Fireside Talk ce va avea ca temă New Trends for Startups. Detalii aici.

Înscrierile se fac completând formularul de aici.

As an early-stage startup you need to

Align. Build. Validate.

Apply for the next Rubik Garage