Startup Spinner Makeathon 2019

Am lansat înscrierile pentru cea de-a doua ediție a Startup Spinner Makeathon, ce va avea loc în perioada 18-20 octombrie 2019, la Rubik Hub, în Piatra Neamț.

Este echipa ta pregătită să facă față provocărilor unui startup?!

Este pregătită să primească feedback și validare sau să fie evaluată pe subiecte specifice?

Vă încântă ideea de a vă alătura unei comunități de startup vibrante -compusă din fondatori de startup-uri, profesioniști din diverse domenii, investitori, reprezentanți ai acceleratoarelor – cu scopul de a vă crește startup-ul și a-l duce spre etape de scalare?

Rubik Hub vă oferă șansa de a vă aventura într-o călătorie de 72 de ore, în care veți primi sfaturi punctuale de la experți ai domeniului și îndrumări practice! Timp de 3 zile, participanti  vor avea parte de ateliere de lucru specifice și sesiuni de mentorat personalizat. Vor putea să-și valideze ideile și să beneficieze de experiența și expertiza altora!

La final, juriul format din investitori si reprezentanti ai acceleratoarelor partenere va alege startup-urile câștigătoare, care vor beneficia de premii in bani, investiții directe sau de includerea în programe de accelerare.

Pentru a vă înscrie, există câteva condiții:

  • să aveți un MVP sau un prototip al produsului
  • să existe claritate în modelul de business ales
  • să fie evidentă complementaritatea și alinierea între membrii echipei.

Curios să afli mai multe?! Intră aici pentru detalii!

Ca și în ediția de anul trecut, Rubik Hub a reușit să atragă și pentru Startup Spinner Makeathon 2019 nume rezonante din comunitatea de startup internațională! Andra Nuță – Regional Manager @Techstars, Paul Kallmes – General Manager  @The Volt SF, Phillippe Leroux – COO&Founder @AdsWizz sunt doar câteva dintre ele!

Intră pe pagina evenimentului și descoperă povestea fiecăruia! Sau vrei să simți emoția primei ediții? Intră aici!