RubikHub

Newsletter no. 10

Salut!

Ești la curent cu noutățile din comunitatea Rubik Hub? Ești curios să afli care cum se desfășoară Rubik Garage sau care sunt condițiile de înscriere în Startup Spinner Makeathon?  Ai avea nevoie de instrumente noi pentru creșterea startup-ului tău sau ești doar în căutare de inspirație?! Cred că în acest număr am reușit să le bifez pe toate cele menționate mai sus! 🙂

Enjoy the reading & keep up the good work!

Ce este Startup Spinner Makeathon?

Am lansat înscrierile pentru cea de-a doua ediție a Startup Spinner Makeathon, ce va avea loc în perioada 18-20 octombrie 2019, la Rubik Hub, în Piatra Neamț. Este echipa ta pregătită să facă față provocărilor unui startup?! Este pregătită să primească feedback și validare sau să fie evaluată pe subiecte specifice?

Update Rubik Garage

La nici o lună de la finalizarea procesului de selecție din Rubik Garage, activitatea este intensă! Intrăm acum în zona de build a startup-urilor și astăzi am început primele ateliere pe problemă-soluție, alinierea viziunii, misiunii și a valorilor, atelierele de validare a presupunerilor, business model canvas, design thinking, produs și strategii de go-to-market! 

European Startup Survey Monitor

Comisia Europeană ne cere ajutorul în identificarea nevoilor și aștepărilor membrilor comunității de startup, cu scopul de a crea politici și instrumente adaptate. Implică-te și tu în acest proces, prin completarea unui scurt chestionar!

Useful metrics for your startup

We have put together a list of Metrics that could be useful for your Startup. Each metric could be relevant according to your development stage. The relevance is up to people or investors you speak with. But tracking progress it is a great sign of responsibility and predictability.

Cum să crești o aplicație globală din România

Preluare de pe start-up.ro

BookVitals, aplicația dedicată cititorilor de literatură non-fiction, a primit o investiție în valoare de 475.000 euro. Runda a fost condusă de Early Game Ventures, cu participarea unui grup de investitori de tip angel.

Women Startup Competition

Una dintre cele mai mari competiții din lume dedicată startup-urilor fondate de femei, Women Startup Competition, va avea loc la București, în perioada 18-19 septembrie 2019. Intră aici pentru a afla mai multe detalii!