Două noi oportunități pentru fondatorii de startupuri

Două noi oportunități pentru fondatorii de startupuri

September 30, 2022

Ești fondatorul unui startup sau îți dorești să devii unul? Vezi ce oportunități de neratat ți-am pregătit! Toamna aceasta, poți alege unul din cele două programe: cei cu o idee de startup care vor să învețe cum să o pună în practică sau să o ducă la următorul nivel sunt așteptați în incubatorul RubikEDU _advanced; cei care au un startup early-stage și vor să se extindă în piața din SUA se pot înscrie în acceleratorul Alpha Startups.

Învață cum treci de la idee la startup, în RubikEDU _advanced

Ai o idee de startup care nu-ți dă pace, dar nu ai curajul sau nu știi cum să începi? Sau ai deja un startup pre-MVP sau cu MVP și vrei să ajungi la următorul nivel?

Înveți cum, în programul de incubare RubikEDU _advanced. Prin 14 workshopuri susținute de mentori din comunitatea Rubik Hub, întâlniri de grup și individuale, afli cum treci de la idee la startup prin pași simpli și clari, înțelegi importanța procesului de validare și înveți cum să-ți cunoști piața.

Programul se va desfășura online între 24 octombrie – 8 decembrie, iar înscrierile sunt deschise până pe 20 octombrie și se pot face aici.

George Panoschi, parte din echipa DriverUp și participant în RubikEDU step_in 2022, povestește despre program: „Am folosit RubikEDU ca să proptesc începutul meu de antreprenor. L-am folosit ca un băț de sprijin și ca un ghid pentru cum să progresez de la -2 la -1 și spre 0. Pe lângă asta, am salvat toate resursele ca ceilalți angajați care vor veni în startup să aibă și ei acces la documentație.” După experiența din RubikEDU, George, alături de fondatorul DriverUp, au participat și în acceleratorul internațional Rubik Garage, selectați fiind din peste 120 de înscriși din toată lumea. În prezent, DriverUp a primit deja o rundă de investiție.

Te lansezi în piața din SUA, prin Acceleratorul Alpha Startups

Ești fondatorul unui startup ealy-stage și vrei să te lansezi în piața din SUA, să ajungi la clienții de acolo sau să obții o investiție? Atunci nu rata înscrierile în Alpha Startup Accelerator – Road to the USA!

Programul oferă acces la instrumente și template-uri adaptate special pentru piața din State, dar, mai ales, ocazia de a învăța direct și de a primi feedback chiar de la experți și investitori din Silicon Valley. Acceleratorul este creat împreună cu Global Kinetics, o companie cu un portofoliu de peste 1,000 startupuri și aproximativ 30 de ani experiență.

Startul se dă pe 10 octombrie, dar te poți înscrie doar până pe 3 octombrie, ora 11, aici.

Odată selectați în unul dintre programele noastre, fondatorii au acces la o comunitate de peste 150 de mentori, dar și la o serie de beneficii în valoare totală de 150,000 dolari: credite, reduceri și alte beneficii de la parteneri precum AWS, Twilio, Miro, Notion, HubSpot, SendGrid, SMSO, Twilio Flex, FREYA Recruiting, cât și acces gratuit în spațiul nostru de coworking din Piatra Neamț, dar și sprijin pentru cazare.  

Pe 8 decembrie, la Iași, vom organiza un Demo Day comun pentru cele două programe, într-un eveniment deschis către comunitatea de startup. Stai cu ochii pe noi pentru a afla detalii!