Founders’ Story, ediția a doua

 

Georgiana Ghiciuc, CEO și founder Beaglecat și Diana Stafie, Foresight Strategist la FutureStation, ne dau întâlnire pe 18 iunie, de la ora 18:00, pentru a-și spune povestea lor și pentru a te inspira să începi să o scrii pe a ta!

„Dacă generațiile trecute își schimbau, în medie, cariera o dată în viață, se estimează că acum ne-o vom schimba de minim trei ori în timpul unei vieți. Ideea aceasta, că poți să anticipezi niște schimbări, că vezi ce se întâmplă peste tot, te ajută să fii un pic mai rezistent la schimbare și să înveți să lucrezi cu incertitudinea, să o accepți.” – Diana Stafie (extras din interviu RedBull)

„Nu simțim că mergem la serviciu, ci undeva unde ne place să stăm împreună. Suntem foarte asemănători și totuși diferiți. A propos de ideea de agenție, eu simt că am plecat din direcția cealaltă. Să creez un loc unde să ne simțim bine unii cu ceilalți și mai vedem noi după cum îl denumim. Întâmplător, s-a format o agenție.” – Georgiana Ghiciuc (extras din interviu IQads)

Founders’ Story este o întâlnire interactivă ce îți va face cunoștință cu provocările și oportunitățile dintr-un ecosistem antreprenorial și care te va ajuta să-ți dai seama care ar putea fi locul tău într-un asemenea context.

Participarea este gratuită.
Click aici pentru înscriere!

Start Time

18:00

June 18, 2020

Finish Time

20:00

June 18, 2020

Address

online

Event Participants