Startup Fair – Romania`s First Startup Fair. Apply here – Rubik
startup fair v. 3.0

Startup Fair – Romania`s First Startup Fair. Apply here

Ai un startup? Cunoști un startup?
 
Înscrie-l aici și vino la Startup Fair, primul și singurul eveniment de acest fel din România. Dedicat exclusiv startup-urilor și ideilor în curs de dezvoltare!
Intră în contact cu lumea startup-urilor! Fii vizibil și fă-ți produsul cunoscut.
 
— Înscrie-te aici! —>> https://rubikhub.typeform.com/to/ux3h3z <<—Înscrie-te aici!
 
  • ***Înscrie-ți Startupul chiar dacă nu vei putea să ajungi fizic pe 26 mai 2018 la Startup Fair. Startup Fair va avea și o platformă online în care vor fi prezentate toate startup-urile înscrise.
Vino și întâlnește-te cu cei care au the startup mindset și fii parte din ecosistemul de startup. Prima editie a Startup Fair va deschide o lume pe care mulți doar o visează! E o lume plină de oportunități, plină de inovație și perspective noi de a face lucrurile, o lume în care fiecare are un impact pozitiv în jurul lui prin startup-ul său.
 
Startup Fair 2018 este organizat de RubikHUB în cadrul Codecamp Piatra Neamț!
 
La Startup Fair vei putea să te întâlnești cu potențiali parteneri, mentori, investitori sau clienți. Aici te vei putea conecta cu ei, vor afla despre visul și viziunea ta, toate fiind într-un cadru care încurajează, motivează și inspiră creativitatea, conectarea și inovarea = spatiul RubikHUB. Știm că pui foarte multă pasiune în startup-ul tău și vrem să știe cât mai mulți despre ce faci!
 
La Startup Fair vei beneficia de:
  • un loc pentru un Stand de prezentare al Startupului tău – pe 26 mai – cu materialele tale promoționale
  • Pitch pe main stage – vei fi pe scena principală și vei vorbi 5 minute despre Startup-ul tău
  • startupul tău va fi în Online Startup Fair catalogue – logo+descriere.
  • atelierele și training-urile din cadrul Codecamp Piatra Neamt, 26 May 2018
Misiunea Rubik Startup Fair este de a construi și conecta comunitatea de startup cu proiecte de suport, cu mentori, cu investitori, cu clienți, cu angajați, cu instituții publice și companii private, cu ONG-uri și cu public larg. Accesul la resurse se face mai ușor, iar dezvoltarea startup-ului tău poate prinde viteză.
 

Formăm și construim comunitatea de startup împreună!

Chiar dacă nu vei putea participa la Startup Fair pe 26 mai 2018, înscrie-te pentru că pregătim mai multe proiecte și programe pentru ca Startup-ul tău, echipa ta și produsul tău să beneficieze de cele mai multe șanse de succes alături de comunitatea de mentori și investitori.
 
 
 
Organizat de RubikHub, ADR Nord-Est, în parteneriat cu CODECAMP Romania, TBNR, The Grape, Nest Hub, Techstars Startup Weekend Piatra Neamt.

Share this post